Creatieve workshops in de Achterhoek

Wat is er nu leuker dan een creatieve workshop doen met je allerliefste vriendinnen, zussen, buurvrouwen, nichtjes of collega’s? Onder het genot van heerlijke koffie of thee met iets lekkers erbij gezellig een middag of avond creatief bezig zijn. Dat kan binnenkort in mijn creatieve workshopstudio in Wichmond.

Wichmond is een klein dorp in de Achterhoek, grofweg tussen Zutphen en Doetinchem. Aan de voorzijde van onze oude woonboerderij was vroeger een kruidenierswinkel. Deze ruimte werd in de jaren 80 verbouwd tot woonkamer en wij toveren deze grote lichte ruimte momenteel om tot een creatieve workshopstudio. Met een eigen entree, toilet, keukenblok en parkeerplaatsen op eigen terrein kan ik jullie binnenkort voorzien van een heerlijk verzorgde activiteit.

Van macramé tot sieraden en van stoere woonaccessoires tot schilderen

Het aanbod creatieve workshops wordt heel divers. Er zijn veel te veel dingen die ik zelf leuk vind om te doen. En het is dan ook superleuk om dit dan weer aan mijn workshopgasten te leren. Momenteel werk ik het workshopprogramma uit, maar het zal echt gaan van macramé tot sieraden en van stoere woonaccessoires tot aan schilderen. En daar zitten nog ontelbaar veel mogelijke workshops tussen. Er is straks voor elk wat wils. Ik bruis in ieder geval van de ideeën! Wil je als eerste op de hoogte zijn van de agenda en ander nieuws? Word dan nu meteen gratis lid van de Studio 47 Star lounge.

Een creatieve workshop als “me-time”

Omdat het heel prettig en belangrijk is om even tijd voor jezelf te nemen, is een creatieve workshop een fijne optie. Het liefst leg ik mijn gasten heerlijk in de watten, zodat je ook ècht een middag of avondje uit bent.  Even je gedachten verzetten en je dagelijkse dingen thuis laten door je creatieve brein aan te wakkeren is heel fijn. De creatieve workshops kun je straks reserveren per persoon. Per workshop staat aangegeven bij welke hoeveelheid deelnemers de activiteit doorgaat. De workshops zijn altijd in kleine groepen en uiteraard volgen we daarbij de geldende richtlijnen van het RIVM.

Leuke activiteit voor een groep

Als je op zoek bent naar een leuke activiteit in Gelderland voor een personeelsuitje, een nichtendag, een babyshower of bijvoorbeeld een vrijgezellenfeestje, dan zijn mijn creatieve workshops daar heel geschikt voor. Als je met een eigen groep reserveert, dan plannen we in overleg een datum en kijken we samen welke specifieke wensen jullie hebben. Hierin denk ik graag met jullie mee.