Creatieve workshops in de Achterhoek

Wat is er nu leuker dan een creatieve workshop doen met je allerliefste vriendinnen, zussen, buurvrouwen, nichtjes of collega’s? Onder het genot van heerlijke koffie of thee met iets lekkers erbij gezellig een ochtend, middag of avond creatief bezig zijn. Dat kan in mijn creatieve workshopstudio in Wichmond! Ik geef al meer dan 15 jaar workshops en het blijft heerlijk om te doen!

Wichmond is een klein dorp in de Achterhoek, grofweg tussen Zutphen, Vorden en Doetinchem. Aan de voorzijde van onze oude woonboerderij was vroeger een kruidenierswinkel. Deze ruimte werd in de jaren 80 verbouwd tot woonkamer en wij hebben deze grote lichte ruimte omgebouwd tot een creatieve workshopstudio. Met een eigen entree, toilet en keukenblok ontvang ik jou of jullie graag voor een heerlijk verzorgde activiteit. Parkeren kan op eigen terrein.

workshop Macramé droogbloemenring
workshop stoere armbandenset
workshop wandbordjes decoreren met porseleinstift
workshop macrame plantenhanger
workshop botanische muurdecoratie van aluminiumdraad
workshop macrame muurdecoratie

Van macramé tot sieraden en van stoere woonaccessoires tot schilderen

Het aanbod creatieve workshops is divers. Er zijn veel te veel dingen die ik zelf leuk vind om te doen. En het is dan ook superleuk om dit dan weer aan mijn workshopgasten te leren. Het aanbod van creatieve workshops loopt uiteen van het maken van stoere woonaccessoires, sieraden en macrameeën tot aan porselein decoreren en iets leuks met droogbloemen. En daar zitten nog ontelbaar veel mogelijke workshops tussen. Er is voor elk wat wils. Ik bruis in ieder geval van de ideeën! Wil je als eerste op de hoogte zijn van de agenda en ander nieuws? Word dan nu meteen gratis lid van de Studio 47 Star lounge.

Een creatieve workshop als “me-time”

Omdat het heel prettig en belangrijk is om even tijd voor jezelf te nemen, is een creatieve workshop een leuke optie. Het liefst leg ik mijn gasten heerlijk in de watten, zodat je ook ècht een ochtend, middag of avond uit bent.  Door je creatieve brein aan te wakkeren, kun je even je gedachten verzetten en je dagelijkse dingen thuis laten. Heel fijn! Tijdens de Workshop Mix kun je uit vier workshops kiezen. Iedere deelnemer kan dan iets anders doen. De workshop Stoere armbandenset en de workshop Macramé Droogbloemenring worden niet gecombineerd met andere workshops. Alle creatieve workshops kun je individueel reserveren, maar ook als je met een klein groepje bent. Hiervoor kijk je in de agenda voor de data van de Open workshops. Een groep vanaf 6 personen mag zelf met mij een datum prikken voor een besloten workshop.

Leuke activiteit voor een groep

Als je op zoek bent naar een leuke activiteit in Gelderland voor een personeelsuitje, een nichtjesdag, een babyshower of bijvoorbeeld een vrijgezellenfeestje, dan zijn mijn creatieve workshops daar heel geschikt voor. Als je met een eigen groep reserveert, dan plannen we in overleg een datum en kijken we samen welke specifieke wensen jullie hebben. Hierin denk ik graag met jullie mee. Neem voor de mogelijkheden contact met mij op via e-mail of stuur mij een een bericht via Whatsapp 06-55944058.

DIY-pakket

Wil je gewoon lekker thuis aan de slag met een creatief projectje? Dat is ook een optie. Kijk dan eens bij de nieuwe serie doe-het-zelf-pakketten. Dit zijn mooie complete pakketten met een gedetailleerde instructie. Prima om in je eentje voor te gaan zitten, maar je kan dit bijvoorbeeld ook met een paar vriendinnen aan de eettafel doen of zelfs als teamactiviteit met je collega’s of sportmaatjes.