workshop macrame plantenhanger

Workshop Macramé plantenhanger

Macramé is al weer een tijdje helemaal terug! Vroeger knoopte men vaak met dat nare sisaltouw wat zo lekker in je handen sneed. Maar dat is echt verleden tijd! De mooiste garens zijn nu verkrijgbaar. We werken tijdens de workshop Macramé plantenhanger met het prachtige gerecyclede garen van Huisje van Katoen. Het knoopt heel prettig, het voelt heerlijk aan en het is in veel verschillende kleuren verkrijgbaar.

Als je eenmaal de slag te pakken hebt van de basisknopen van macramé, dan is het een hele rustgevende bezigheid. En loopt het even niet zo lekker met het knopen, dan ben ik in de buurt om je weer vooruit te helpen. Iedereen gaat met een afgewerkte plantenhanger naar huis.

De plantenhanger wordt ca. 85/90 cm lang en is geschikt voor een bloempot van Ø ca.12-15 cm. Een bloempot is niet inbegrepen. Heb je al een leuke bloempot of bijvoorbeeld een glazen pot in huis? Neem deze dan mee. Dan maken we de plantenhanger precies op maat.

Wil je in je eentje of met een klein groepje komen? Kijk of één van de aangeboden data van de Workshop Mix je/jullie past. Als je graag wilt komen, maar er is voor jou geen geschikte datum bij, laat mij dat dan even weten. Ik voeg regelmatig nieuwe data toe. Ben je met zes of meer personen? Dan mag je samen met mij een datum prikken voor een besloten workshop. Stuur hiervoor een email naar info@studio47.nl of een bericht via Whatsapp (06-55944058).

Bij de workshop Macramé plantenhanger is inbegrepen:
– een houten ring
– 4 houten kralen
– voldoende garen voor één plantenhanger in een kleur naar keuze
– koffie/thee met lekkers
– heldere instructies van mij
Een bloempot is niet inbegrepen.

Duur workshop: deze workshop duurt ca. 2,5 tot 3 uur.
Bij deelname van minimaal zes personen gaat de workshop door. Als er te weinig aanmeldingen zijn voor een specifieke datum, dan zoeken we samen naar een andere geschikte datum.