stoere ringen

Grote ring als eyecatcher

Een grote ring zie je zelf steeds aan je vinger zitten. Je kunt er niet omheen dat hij daar zit. Je hebt overduidelijk je best gedaan om er leuk uit te zien. En of je dat voor jezelf doet of voor een ander, dat maakt eigenlijk niets uit, Ik maak zowel leren ringen als ringen van aluminium. Ringen van aluminium zijn hypo-allergeen, dus als je snel reageert op andere materialen kan aluminium een oplossing voor jou zijn. Sowieso zijn de ringen die ik maak licht van gewicht. Ik maak elke ring zelf en speciaal voor jou op maat. 

Ringen voor elke gelegenheid

Ringen voegen echt iets toe aan je verschijning. Zeker als ze wat groter zijn. Een grote ring kan jouw outfit echt ophalen. Of dit nu voor een feestje is, een zakelijke afspraak of een sollicitatiegesprek of een romantisch etentje. 

Mooie kwaliteit materialen

Het materiaal dat ik gebruik voor de leren ringen is van Europese Designer Quality. De metalen zijn silverplated. Deze blijven door hun zilverlaagje dus lekker lang mooi. Mijn handgemaakte ringen zijn stoer en stijlvol met niet al te veel poespas, friemels en frutsels.  Een klein beetje bling op zijn tijd vind ik ook prima. Ik kies bewust voor een mooie kwaliteit materialen, zodat je langer plezier van de sieraden kunt hebben. Past dit precies bij jou? Kijk dan op je gemak tussen de verschillende ringen en wellicht vind je nog bijpassende sieraden bij de armbanden, kettingen, oorbellen en de spelden voor omslagdoeken. Uiteraard zijn alle materialen nikkelvrij.