cadeaubon Studio 47

Geen idee wat je cadeau moet geven?

Wat is het toch vaak moeilijk om een leuk cadeau te verzinnen. Ik ben zelf vaak onzeker of een cadeautje wel in de smaak zal vallen, ook al vind ik het zelf hartstikke leuk. Wil je het jezelf makkelijker maken? Geef dan een cadeaubon! Hiermee kan de ontvanger zelf iets naar eigen smaak (en in de juiste maat) bestellen. Een cadeaubon mag ook gebruikt worden als betaalmiddel voor een workshop. Nieuw in de webshop zijn de digitale cadeaubonnen. De perfecte oplossing als je last hebt van last minute cadeaustress!

Cadeaubon voor sieraden of een creatieve workshop

Een cadeaubon kan ingewisseld worden voor de stoere en stijlvolle sieraden van Studio 47 òf voor een creatieve workshop. De creatieve workshops vinden plaats in de Creatieve workshopstudio in Wichmond (Achterhoek, Gelderland). De cadeaubon wordt mooi verpakt in een bruine kraft envelop met een feestelijke sticker er op. Voor het opsturen van een cadeaubon geldt een lager verzendtarief. De bon kan eventueel ook rechtstreeks naar de ontvanger worden verzonden.

De digitale cadeaubon is de oplossing voor last minute cadeaustress!

Begint de tijd te knellen en weet je echt niet wat je moet kopen voor je vriendin, zus, moeder of buurvrouw? Ze houdt wel van stoere en stijlvolle sieraden of creatieve workshops? Bestel dan nu meteen een digitale cadeaubon. Geen gedoe met postbezorgdiensten en levertijden, je ontvangt de digitale cadeaubon rechtstreeks in jouw mailbox òf nog makkelijker, ik verstuur de mail direct naar de ontvanger. Hoe fijn is dat?!