cadeaubon Studio 47

Geen idee wat je cadeau moet geven?

Wat is het toch vaak moeilijk om een leuk cadeau te verzinnen. Ik ben zelf vaak onzeker of een cadeautje wel in de smaak zal vallen, ook al vind ik het zelf hartstikke leuk. Wil je het jezelf makkelijker maken? Geef dan een cadeaubon! Hiermee kan de ontvanger zelf iets naar eigen smaak (en in de juiste maat) bestellen. Een cadeaubon mag ook gebruikt worden als betaalmiddel voor een workshop.

Cadeaubon voor sieraden of een creatieve workshop

Een cadeaubon kan ingewisseld worden voor de stoere en stijlvolle sieraden van Studio 47 òf voor een creatieve workshop. De creatieve workshops vinden plaats in de Creatieve workshopstudio in Wichmond (Achterhoek, Gelderland). De cadeaubon wordt mooi verpakt in een bruine kraft envelop met een feestelijke sticker er op. Voor het opsturen van een cadeaubon geldt een lager verzendtarief. De bon kan eventueel ook rechtstreeks naar de ontvanger worden verzonden.

Oh yeah!

De nieuwe webshop is online!

En dat wil ik graag met je vieren! Meld je nu gratis aan voor de Studio 47 Star Lounge en ontvang direct een kortingscode van 15% voor je eerste bestelling.

Wil je daarna ook toegang tot exclusieve ledenkoopavonden, tips, kortingsacties, etcetera? Vink dan hieronder het vakje "AVG-toestemming" even aan.

AVG toestemming

Je bent ingeschreven! Je krijgt zo direct toegang tot de kortingscode.