Studio 47 Star lounge

Wil je door mij in de watten worden gelegd? Word dan nu GRATIS lid van de Studio 47 Star Lounge! Je krijgt van mij onder andere toegang tot exclusieve leden koopavonden (online en/of in mijn creatieve workshopstudio in Wichmond), kortingscodes, tips, leuke give aways, je ontvangt de data voor workshops èn je mag als eerste inschrijven voor mijn creatieve workshops! Maximaal twee keer per maand ontvang je van mij een mail. 

Ik ga vertrouwelijk om met je gegevens. Lees de privacyverklaring.

Oh yeah!

De nieuwe webshop is online!

En dat wil ik graag met je vieren! Meld je nu gratis aan voor de Studio 47 Star Lounge en ontvang direct een kortingscode van 15% voor je eerste bestelling.

Wil je daarna ook toegang tot exclusieve ledenkoopavonden, tips, kortingsacties, etcetera? Vink dan hieronder het vakje "AVG-toestemming" even aan.

AVG toestemming

Je bent ingeschreven! Je krijgt zo direct toegang tot de kortingscode.