stoere oorbellen

Oorbellen

Oorbellen, de ene vrouw draagt één paar en doet ze nóóit uit, de ander zoekt bij elke outfit een leuke set oorbellen uit. Behoor je tot de tweede categorie, dan vind je hier wellicht iets voor in jouw eigen sieradencollectie. De oorbellen die ik maak zijn allemaal voorzien van echt zilveren (.925) oorhaakjes. De hangers maak ik met materialen van silverplated metaal. Ze blijven dus lekker lang mooi!

Mooie kwaliteit materialen

Voor het maken van mijn sieraden zoek ik altijd hele mooie materialen uit. Mooi om te zien, maar wellicht nog belangrijker, van een hele goede kwaliteit. Veelal zijn ze van Europese Designer Quality. Dit betekent dat ze van zeer hoogwaardige kwaliteit zijn. Naast het feit dat alle oorbelhaakjes .925 zilver zijn, zijn alle overige metalen onderdelen silverplated. Je kunt er dus superlang plezier van hebben. Uiteraard zijn al mijn sieraden, dus ook de oorbellen, nikkelvrij.

Chique oorbellen of casual

Je zoekt chique oorbellen voor een feestje, je zoekt oorbellen die je naar je werk kunt dragen of je speurt al langer naar een set oorbellen die matcht met je nieuwste outfit. Je kunt altijd even kijken of er iets voor je tussen zit. En kom af en toe even terug in de shop, want ik maak regelmatig nieuwe ontwerpen.