sieradenpoetsdoek

Sieraden oppoetsen met een sieradenpoetsdoek

Met de sieradenpoetsdoek, ook wel zilverpoetsdoek genoemd, poets je al je gouden, zilveren, silverplated sieraden en sieraden van andere metalen weer blinkend op. Zonder gebruik te maken van een extra poetsmiddel zien jouw sieraden er na het poetsen weer uit als nieuw. Door de invloed van lucht, vocht en en bijvoorbeeld de zuurgraad van je huid kunnen je sieraden zwart of dof worden. Dit is een oxidatieproces. Daarom is het ook belangrijk dat je voorkomt dat je sieraden in aanraking komen met bijvoorbeeld schoonmaakmiddelen, parfums en zweet,  Doe je sieraden dus altijd af bij het sporten, zwaar fysiek werk, douchen, schoonmaken etc. Bodylotion, haarlak en parfums laat je het beste eerst even intrekken/vervliegen voordat je de sieraden om doet.

Hoe bewaar je je sieraden?

Draag je je sieraden een tijdje niet, dan kun je deze het beste bewaren in een luchtdicht zakje. Dit vertraagt het oxidatieproces, Het is dus echt van belang om goed voor je sieraden te zorgen. Alleen op die manier heb je er lang plezier van. Regelmatig poetsen met de speciaal geprepareerde sieradenpoetsdoek draagt hier zeker aan bij.

 

Oh yeah!

De nieuwe webshop is online!

En dat wil ik graag met je vieren! Meld je nu gratis aan voor de Studio 47 Star Lounge en ontvang direct een kortingscode van 15% voor je eerste bestelling.

Wil je daarna ook toegang tot exclusieve ledenkoopavonden, tips, kortingsacties, etcetera? Vink dan hieronder het vakje "AVG-toestemming" even aan.

AVG toestemming

Je bent ingeschreven! Je krijgt zo direct toegang tot de kortingscode.