workshop wandbordjes decoreren met porseleinstift

Workshop wandbordjes decoreren met porseleinstift

Je hoeft echt geen tekentalent te hebben om deze leuke workshop te kunnen doen. Met behulp van sjablonen of een eigen ontwerp teken jij met porseleinstiften een woord, een naam, een tekst, een mooie bloem, een fantasiedecoratie of vul maar in. Tijdens deze workshop decoreer je drie wandborden. Je krijgt er drie bordenhangers bij waarmee je de wandbordjes thuis mooi op kunt hangen. Eventueel bak je de bordjes thuis af in de oven. Wil jij van tevoren overleggen of een bepaalde afbeelding wel of niet geschikt is? Neem dan contact met mij op. Kies jij voor monochroom of ga jij voor kleur?

Wil je in je eentje of met een klein groepje komen? Kijk of één van de aangeboden data van de Workshop mix je/jullie past. Staat er voor jou geen geschikte datum bij, laat mij dat dan even weten. Ik voeg regelmatig nieuwe data toe. Ben je met zes of meer personen? Dan mag je samen met mij een datum prikken voor een besloten workshop. Stuur hiervoor een email naar info@studio47.nl of een bericht via Whatsapp (06-55944058).

Bij de workshop Wandborden decoreren is inbegrepen:
– drie wandborden van Ø 19 cm
– drie bordenhangers of drie bordenstandaards
– het gebruik van de materialen, sjablonen en porseleinstiften
– koffie/thee met lekkers
– heldere instructies van mij

Duur workshop: deze workshop duurt ca. 2,5 tot 3 uur.
Bij deelname van minimaal zes personen gaat de workshop door. Als er te weinig aanmeldingen zijn voor een specifieke datum, dan zoeken we samen naar een andere geschikte datum.