workshop botanische muurdecoratie van aluminiumdraad

Workshop Botanische muurdecoratie van aluminiumdraad

Als je echt iets unieks wilt maken, boek dan de workshop Botanische muurdecoratie van aluminiumdraad. Tijdens de workshop maak je een grote krans, twee kleinere kransen òf een rechthoekig drieluik. Er zijn voldoende voorbeelden aanwezig om inspiratie uit te halen en je kiest zelf de kleur(en) van het aluminiumdraad. Stap-voor-stap loods ik je door het maakproces heen. Je gaat met een afgemaakte decoratie naar huis. Kies jij voor rond of voor het drieluik?

Wil je in je eentje of met een klein groepje komen? Kijk of één van de aangeboden data van de Workshop Mix je/jullie past. Als je graag wilt komen, maar er is voor jou geen geschikte datum bij, laat mij dat dan even weten. Ik voeg regelmatig nieuwe data toe. Ben je met zes of meer personen? Dan mag je samen met mij een datum prikken voor een besloten workshop. Stuur hiervoor een email naar info@studio47.nl of een bericht via Whatsapp (06-55944058).

Bij de workshop Botanische muurdecoratie van aluminiumdraad is inbegrepen:
– alle materialen om een krans òf een rechthoekige drieluik te maken
– het gebruik van de gereedschappen
– voldoende keuze in materialen en kleuren om een decoratie naar jouw smaak te maken
– koffie/thee met lekkers
– heldere instructies van mij

Duur workshop: deze workshop duurt ca. 2,5 tot 3 uur.
Bij deelname van minimaal zes personen gaat de workshop door. Als er te weinig aanmeldingen zijn voor een specifieke datum, dan zoeken we samen naar een andere geschikte datum.