workshop macrame muurdecoratie

Workshop Macramé muurdecoratie

Je hebt ze wellicht al eens gezien: veertjes of blaadjes gemaakt met een knooptechniek. Ook dit is macramé. Nadat je de kleur of kleuren hebt gekozen voor jouw muurdecoratie leer je van mij de basisknopen. Hiermee ga je lekker aan de gang en ik ben in de buurt om je eventueel te helpen. Iedereen gaat met een afgewerkte muurdecoratie naar huis. De Macramé muurdecoratie wordt ca. 40 cm hoog en ca. 50 cm breed. Tijdens deze workshop knopen we met het mooie gerecyclede garen van Huisje van Katoen. Het knoopt heel fijn, het voelt prettig aan en het is er in vele kleuren.

Wil je in je eentje of met een klein groepje komen? Meld je dan aan voor één van de aangeboden data van de Workshop Mix die je/jullie past. Als je graag wilt komen, maar er is voor jou geen geschikte datum bij, laat mij dat dan even weten. Ik voeg regelmatig nieuwe data toe. Ben je met zes of meer personen? Dan mag je samen met mij een datum prikken voor een besloten workshop. Stuur hiervoor een email naar info@studio47.nl of een bericht via Whatsapp (06-55944058).

Bij de workshop Macramé muurdecoratie is inbegrepen:
– een houten stok
– voldoende garen voor één muurdecoratie in de kleur(en) van jouw keuze
– koffie/thee met lekkers
– heldere instructies van mij.

Duur workshop: deze workshop duurt ca. 2,5 tot 3 uur.
Bij deelname van minimaal zes personen gaat de workshop door. Als er te weinig aanmeldingen zijn voor een specifieke datum, dan zoeken we samen naar een andere geschikte datum.