Workshop mix

Kom je gezellig een ochtend, middag of avond creatief bezig zijn? Dat kan in mijn creatieve workshopstudio in Wichmond (Achterhoek). Tijdens de Workshop mix doet iedereen de workshop die hij of zij zelf wil doen. Dit kunnen dus verschillende workshops tegelijk zijn. Aanmelden kan individueel of met een klein groepje. Dus, heb je geen andere enthousiastelingen in je omgeving (ze weten niet wat ze missen ;-)), boek dan lekker zelf je momentje creatieve me-time!

Uit je hoofd

Een creatieve workshop is een ideale activiteit om “uit je hoofd te gaan” en heerlijk met de handen bezig te zijn. Het fijne van een workshop is dat alle materialen voor je klaar liggen, voorbeelden zijn aanwezig en je gaat na mijn uitleg lekker aan de slag. Geen gedoe dus met materialen en voorbeelden zoeken en dan ook nog uitvogelen hoe iets moet. Toevallig vind ik dat stukje hartstikke leuk, dus dat heb ik al voor je gedaan. En als jij dan ook nog met een leuk resultaat naar huis gaat…. Jij blij, ik blij!

 

 

 

Workshop kiezen

Voor de Workshop mix kun je kiezen uit de volgende creatieve workshops:
– Macramé muurdecoratie
– Macramé plantenhanger
– Wandbordjes decoreren met porseleinstiften
– Botanische muurdecoratie van aluminiumdraad.
Als je meer wilt lezen over deze workshops, klik dan op één van onderstaande plaatjes. Je kunt dan ook meteen de datum kiezen en je plekje reserveren. Wil je eerst het overzicht van de beschikbare data? Kijk dan in de Agenda. In de Agenda zie je welke data op dit moment gepland staan. Komen deze data jou totaal niet uit? Mail mij dan even en geef aan wat jouw voorkeur heeft. Ik vul de data in de agenda ook regelmatig aan.

Kleine groepjes

De workshop gaat door als er minimaal zes aanmeldingen zijn. Mocht dit aantal op die specifieke datum niet lukken, dan hebben we contact over het plannen van een ander moment. De maximale groepsgrootte is ca. 10 personen.

Grotere groepen

Ben je met een groep van zes of meer personen? Dan mag je in overleg met mij een datum prikken. De workshop wordt dan exclusief aan jouw groep gegeven. In mijn workshopstudio is plaats voor ca. twintig personen. Tot en met ca. tien personen mag er een mix van workshops (van tevoren) worden gekozen. Bij elf tot twintig personen ga ik graag met je in overleg over de opties.

De lokatie

De creatieve workshops vinden plaats in mijn creatieve workshopstudio in Wichmond, een klein Achterhoeks dorp tussen Zutphen en Doetinchem. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.