De naam van mijn bedrijf roept regelmatig vragen op. “Waar komt die naam toch vandaan?” vragen mensen mij geregeld. Ik zal het je uitleggen.

In 2006 ben ik naar de Kamer van Koophandel gestapt om mij in te laten schrijven. Wat was ik trots! Er gaat natuurlijk een heel proces en een lange tijd aan vooraf vóórdat je je überhaupt inschrijft. Wat ga je precies doen? Hoe ga je dat aanpakken? Hoeveel tijd kan en ga ik er aan besteden? Wat is er voor nodig? Hoeveel gaat het opleveren? En niet onbelangrijk: onder welke naam ga ik werken?

Omdat ik voornamelijk creatief bezig ben, zocht ik de naam in die hoek. Er kwam van alles voorbij: iets met atelier, prachtige Engelse namen, samenvoegingen van woorden en ga zo maar door. Atelier trok mij wel aan, maar het dekte de lading niet. Ik had geen echt atelier. Het klinkt ook alsof ik een kunstenaar ben, maar dat ben ik niet. Ik ben een creatieveling. Maar waar zat ik dan wel te werken? In mijn studio op zolder. En ons huisnummer was 47. Eureka! Dat wordt het!

Inmiddels zijn wij verhuisd en gaat de vlieger van het huisnummer niet meer op. Ik heb mijn bedrijfsnaam bewust niet veranderd. Ik ben ondertussen zo ontzettend verweven met deze naam en met mijn bedrijf. En daarnaast heb ik in al die jaren ook naamsbekendheid gekregen met mijn webshop en dat wil ik graag zo houden, of eigenlijk nog vergroten! Er is in die tussentijd wel veel in en aan mijn bedrijf veranderd. Ik begon met het maken van kinderkamerkunst en geboortecadeaus. Daar kwam het maken van sieraden bij. Vervolgens werd ik gevraagd voor het verzorgen van een sieradenworkshop. In de loop der jaren werd het lastiger te combineren en heb ik mij gespecialiseerd in handgemaakte sieraden en de sieradenworkshops. Deze gaf ik altijd op locatie.

Maar nu wij verhuisd zijn gaat mijn droom in vervulling: een eigen creatieve workshopstudio. Hierdoor kan ik mijn aanbod van workshops uitbreiden. Naast sieradenworkshops kun je ook andere creatieve workshops volgen. Denk hierbij aan het maken van stoere woonaccessoires van hout, macramé, schildertechnieken …  Er zitten nog veel meer ideeën in mijn hoofd. Een creatieve workshop is superleuk om te doen met een groep vriendinnen, buurvrouwen, zussen, nichtjes of collega’s. Er zijn natuurlijk ook leuke mogelijkheden voor een teamuitje, een babyshower, een verjaardag of een vrijgezellenuitje. Zie ik jou een keer als gast tijdens één van mijn workshops? Zou ik leuk vinden! Je kunt je nu al aanmelden voor de Studio 47 Star Lounge en je ontvangt van mij als eerste de workshopagenda en ander nieuws over Studio 47.