Ja! Het is gelukt!

Je bent vanaf nu lid van de Studio 47 Star Lounge. Je wordt door mij regelmatig in de watten gelegd met leuke tips, acties en nieuwtjes.
Zoals beloofd krijg je van mij nu een cadeautje. Met kortingscode star15 ontvang je eenmalig 15% korting op je aankopen in de webshop (niet geldig op de aankoop van cadeaubonnen en op de verzendkosten). Deze code is geldig tot en met woensdag 15 juli 2020.

Ik heb heel veel nieuwe sieraden gemaakt, dus kijk gerust eens rond of er iets voor jou tussen staat. Ik maak elk sieraad speciaal voor jou op maat, dus ik ben heel benieuwd aan wat voor mooie sieraden ik de komende weken mag werken. En zie je nu niet direct een sieraad dat je zou willen hebben, kom dan regelmatig even terug in de shop. Ik voeg vrijwel wekelijks nieuwe ontwerpen toe.

Bezoek nu meteen de webshop!

Om nader kennis te maken, vind je het wellicht leuk om iets meer over Studio 47 en mijzelf te lezen. Klik hier >>

Hartelijke groet,

Louise

Studio 47 volgen op social media?

Volg Studio 47 op Facebook Volg Studio 47 op InstagramVolg Studio 47 op Pinterest