Algemene voorwaarden

Indien je een bestelling plaatst bij Studio 47 verklaar je jezelf akkoord met de algemene voorwaarden.
De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in de webwinkel en waar mogelijk ook op de workshops.
De algemene voorwaarden kunnen worden gewijzigd en/of aangevuld.
De nieuwste versie van de algemene voorwaarden staat op de website en dit is de versie die geldig is.

Prijzen en verzendkosten
Alle prijzen op www.studio47.nl worden weergegeven in euro’s en zijn inclusief 21% BTW.
Prijzen kunnen worden gewijzigd, om welke reden dan ook.
Verzendkosten worden apart berekend.
Bij afhalen worden geen verzendkosten berekend.

Bestellen en betalen
Nadat de bestelling is geplaatst, ontvang je per email een bevestiging met hierbij de factuur.
Je betaalt jouw bestelling via IDEAL.

Levering en verzendkosten
Verzendkosten
De actuele verzendkosten staan duidelijk vermeld op de website. Bij bestelling van meerdere artikelen tegelijk geldt uiteraard slechts één keer het verzendtarief.
De verzendkosten worden gespecificeerd op je factuur.

Levering
Wanneer je een bestelling hebt gedaan, dan zal deze binnen 1-3 werkdagen worden verzonden. Verzending vindt plaats op werkdagen. Bij gepersonaliseerde sieraden en speciale opdrachten kan de levertijd afwijken. Is dit bij jou het geval, dan word je persoonlijk per email op de hoogte gesteld. In deze email wordt ook de te verwachten levertijd vermeld.
Het is mogelijk om de bestelling op een ander adres te laten bezorgen. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden.
Alle bestellingen worden door Studio 47 conform de Algemene Voorwaarden van PostNL verzonden. Mocht je een beschadigde zending ontvangen dan verzoek ik je om mij hiervan binnen 48 uur na ontvangst in kennis te stellen. Er zal dan een afspraak met je worden gemaakt over het retourneren van de zending en je producten zullen (indien mogelijk) kosteloos door ons vervangen worden.
Let op: vergeet je Studio 47 in te lichten met betrekking tot vervoersschade of doe je dit te laat, dan vervalt je recht op garantie.

Offertes en overeenkomsten
De door Studio 47 gemaakte offertes voor maatwerk, specifieke opdrachten en workshops zijn vrijblijvend en kosteloos.
Offertes zijn 14 werkdagen geldig. Een eventueel vastgelegde datum in de offerte zal dan ook 14 werkdagen worden gereserveerd. Indien na 14 werkdagen geen definitief akkoord op de offerte is ontvangen, vervalt de offerte en een eventuele reservering.

Informatie
De informatie op www.studio47.nl is uiterst zorgvuldig samengesteld. Desondanks is het niet uit te sluiten dat er onvolledigheden of onjuistheden in de informatie aanwezig zijn. Studio 47 is hiervoor niet aansprakelijk.
Op www.studio47.nl wordt door middel van fotomateriaal, gedetailleerde beschrijvingen en afbeeldingen geprobeerd een zo duidelijk mogelijk beeld van het te bestellen product te geven. Het kan echter voorkomen dat een product op details afwijkt van het product zoals dit op www.studio47.nl wordt getoond. Studio 47 is niet aansprakelijk voor eventuele verschillen tussen het beeld en de werkelijkheid.

Annuleren en retourneren
Je mag je bestelling altijd zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen annuleren door gebruik te maken van het annuleringsformulier. Deze ontvang je in de bevestigingsmail. Het eventueel reeds betaalde bedrag zal direct na ontvangst van het annuleringsformulier aan je worden terugbetaald. Annuleren kan zolang de bestelling nog niet naar jou verstuurd is. Voor gepersonaliseerde artikelen geldt dat deze geannuleerd kunnen worden, zolang ik nog niet met het product begonnen ben. Neem in dat geval altijd zo snel mogelijk contact met mij op!

Je dient je bestelling direct na ontvangst goed te controleren. Indien je om welke reden dan ook het ontvangen product niet wenst af te nemen, dan heb je het recht om het product binnen 14 dagen te retourneren zonder opgaaf van reden. Vanzelfsprekend worden producten alleen retour genomen als zij ongebruikt, ongedragen en onbeschadigd zijn.
Ik verzoek je vooraf contact op te nemen omtrent eventueel retour zenden.
Retouradres:
Studio 47
Dorpsstraat 10
7234 SN Wichmond.

Let op dat je het product voldoende frankeert en goed verpakt. Als ik het in goede orde ontvangen heb, zorg ik binnen veertien dagen voor terugbetaling van het betaalde bedrag, inclusief eventueel betaalde verzendkosten. Dit laatste geldt alléén als de totale bestelling wordt teruggestuurd. De kosten van het terugzenden zijn altijd voor rekening van de klant.

Maak bij retourneren gebruik van het retourformulier. Deze ontvang je ook in de bevestigingsmail.

Als je een ander product hebt ontvangen dan je besteld hebt of het ontvangen product beschadigd is, vervangen wij het product kosteloos. Neem in dit geval altijd direct contact op via info@studio47.nl.

Uitsluiting van retourrecht
In verband met de hygiëne mogen oorbellen niet worden geretourneerd.
Gepersonaliseerde sieraden zijn tevens uitgesloten van het retourrecht.

Annuleren van een workshop kan kosteloos tot 14 dagen voor de geplande datum. Daarna worden de reeds gemaakte voorbereidingskosten in rekening gebracht. Het verzetten van de workshop naar een andere datum kost natuurlijk niets.

Garantie en aansprakelijkheid
Op de handgemaakte sieraden van Studio 47 zit drie maanden garantie vanaf de aankoopdatum. Je hebt garantie op de kralen, bedeltjes, rijgmaterialen en sluitingen. Bij klachten neem je binnen drie maanden na aankoop van het sieraad contact met mij op. Indien mogelijk en van toepassing, dan repareer ik jouw sieraad kosteloos.

Buiten de garantie valt:
–  natuurlijke slijtage en/of verkleuring
–  vlekken veroorzaakt door parfum of zeep of iets dergelijks
–  beschadiging van hout, leer en kralen door water
–  kralen/leer die afgeven nadat zij in contact komen met water.

Studio 47 kan niet aansprakelijk worden gesteld voor normale slijtage of enige vorm van schade bij het verkeerd gebruiken van de door Studio 47 gemaakte sieraden.

Klachten
Heb je een klacht, dan kun je deze bij mij kenbaar te maken door te mailen naar info@studio47.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Persoonsgegevens / privacy
Hoe Studio 47 met jouw persoonsgegevens omgaat, kun je nalezen in de privacy verklaring.

Overmacht
Door overmacht, zoals ziekte, kan het mogelijk zijn dat Studio 47 de levering van je bestelling moet uitstellen. Ik zal je hiervan per email op de hoogte stellen. Mocht een gereserveerde workshop door overmacht niet doorgaan, dan wordt er in overleg een nieuwe datum gepland.

Contact
Studio 47 staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 08151321.
Het BTW nummer van Studio 47 is NL001590483B16. Alle contacten met betrekking tot overeenkomsten, bestellingen, reserveringen en overige vragen of klachten lopen via de email: info@studio47.nl  of schriftelijk via:
Studio 47
Dorpsstraat 10
7234 SN Wichmond
Studio 47 is telefonisch bereikbaar via 06-55944058.

Copyright
Op de inhoud en vormgeving van www.studio47.nl rust auteursrecht. Dat geldt voor alle afbeeldingen (tenzij openbaar gemaakt door producent of distributeur van de gefotografeerde producten) en teksten of delen van teksten. Voor het overnemen, opslaan en verspreiden van (delen van) de inhoud en gebruik van de vormgeving, op welke wijze dan ook, dien je vooraf schriftelijke toestemming te hebben ontvangen van Studio 47. Indien hiervoor geen toestemming is gegeven en het copyright wordt geschonden, dan zal ik hierop actie ondernemen.