Annuleren/retourneren

Annuleren

Het kan natuurlijk gebeuren dat je jouw reeds geplaatste bestelling wilt annuleren. Dat kan zolang de bestelling nog niet naar jou verstuurd is. Voor maatwerk en gepersonaliseerde artikelen geldt dat deze geannuleerd kunnen worden, zolang als er nog niet mee begonnen is. Neem dus altijd zo snel mogelijk contact met mij op! info@studio47.nl of 06-55944058.

Annuleren van een workshop kan kosteloos tot 14 dagen voor de geplande datum. Daarna worden de reeds gemaakte voorbereidingskosten in rekening gebracht. Het verzetten van de workshop naar een andere datum kost natuurlijk niets.

Retourneren

Ben je niet tevreden over het ontvangen product of voldoet het niet aan jouw verwachting? Retourneren is geen enkel probleem. Volgens de Wet Verkoop op Afstand heb je het recht het product binnen veertien dagen na ontvangst te retourneren. Dit heet het zogenaamde recht van ontbinding. Het product dient in ongebruikte, ongedragen en onbeschadigde toestand teruggestuurd te worden.  

Indien je besluit om het product te retourneren, stuur je eerst een email naar info@studio47.nl. Daarin zet je je naam, het factuurnummer en jouw bankgegevens. Vervolgens verzend je het product naar Studio 47, Dorpsstraat 10, 7234 SN Wichmond. Eventueel stuur je het ingevulde retourformulier mee. Let op dat je het voldoende frankeert en goed verpakt. Als ik het product in goede orde ontvangen heb, zorg ik binnen veertien dagen voor terugbetaling van het betaalde bedrag, inclusief eventueel betaalde verzendkosten. Dit laatste geldt alléén als de totale bestelling wordt teruggestuurd. De kosten van het terugzenden zijn voor rekening van de klant.

Het ontbindingsrecht is niet van toepassing op gepersonaliseerde producten.

 

Ruilen

Wil je een ontvangen artikel ruilen voor een ander artikel? Dat kan. Volgens de Wet Verkoop op Afstand heb je een zichttermijn van 14 dagen. Alleen ongebruikte, ongedragen en onbeschadigde producten mogen retour. Maatwerk en gepersonaliseerde artikelen kunnen nooit geruild worden.

Indien je wilt ruilen, neem je zo spoedig mogelijk contact met mij op via info@studio47.nl. Daarbij geef je aan welk product je wilt ruilen. Vervolgens verzend je het eerste product terug naar Studio 47, Dorpsstraat 10, 7234 SN Wichmond. Let op dat je het voldoende frankeert en goed verpakt. Als ik het product in goede orde ontvangen heb, zorg ik binnen veertien dagen voor terugbetaling van het betaalde bedrag. De kosten van het terugzenden zijn voor rekening van de klant. Je kunt in de webwinkel vervolgens het nieuwe artikel bestellen. Je betaalt daar dan geen verzendkosten voor.

Heb je nog vragen of is iets onduidelijk, neem dan contact met mij op via info@studio47.nl of bel mij op 06-55944058.