Over mij

In 2006 ben ik met Studio 47 gestart. Lange tijd heb ik er van gedroomd om voor mijzelf te beginnen. Mijn belangrijkste voorwaarde was dat ik creatief bezig kon zijn. Een drukke baan en twee kleine kinderen maakten dat ik al jaren weinig creatiefs uit mijn handen had laten komen.

De grote stap

Maar wanneer komt dan toch het juiste moment om met je eigen bedrijf te starten? Met ons derde kindje op komst heb ik indertijd besloten om mijn baan op te zeggen en een concept te ontwikkelen. In april 2007 lanceerde ik mijn webwinkel met handgemaakte kinderkameraccessoires, kinderkamerkunst en geboortecadeaus. Ik maakte hobbymatig wel eens wat sieraden, totdat ik op een verzoek kreeg om een sieradenworkshop te geven. Kort daarna gaf ik mijn eerste sieradenworkshop. En eigenlijk is de nadruk vanaf dat moment steeds meer op sieraden komen te liggen. In 2015 heb ik besloten om me alleen nog te focussen op mijn handgemaakte sieraden, de verkoop van materialen en DIY-pakketjes en het geven van workshops. En dat voelt heel goed!

Handgemaakt met passie

Ik vind het ontzettend leuk om nieuwe sieraden te ontwerpen en materialen te combineren. En het geeft het een geweldig gevoel als daar enthousiaste reacties op komen. En als er dan ook nog mensen zijn die geld willen betalen voor mijn creaties ..... Wauw!Elk artikel maak ik met veel zorg en passie. Ik vind het ook erg leuk om mijn passie over te brengen op anderen. Daar zijn de sieradenworkshops dan ook heel geschikt voor. De deelnemers gaan blij naar huis met een zelfgemaakte creatie en daar word ik ook weer blij van! Het geven van workshops vind ik altijd een feestje!  

Stoer en stijlvol

In de loop der jaren heb ik een eigen stijl ontwikkeld: ik maak stoere en stijlvolle sieraden. Ik ben niet van de blingbling en de tierelantijntjes. Ik houd wel van mooie materialen, zoals leer, silverplated metaal, roestvrijstaal en aluminium. Hier en daar een bedel, niet te fijntjes, maar ook weer niet enorm grof. Gewoon lekker stoer en betaalbaar. Uiteraard zijn alle sieraden nikkelvrij.

Persoonlijke service

Ik hoop met mijn handgemaakte en unieke creaties mensen blij te maken. Het is ook geweldig om speciale wensen van klanten te vervullen. Daarnaast besteed ik veel aandacht aan het mooi verpakken van de artikelen en ik maak bijvoorbeeld zelf alle labels voor de Do It Yourself pakketjes. Alle handelingen binnen mijn bedrijf worden door mij zelf gedaan.

Ik wens je veel plezier bij het rondkijken op mijn website. Als je vragen of suggesties hebt, dan hoor ik het graag. Als je het leuk vindt, volg mij dan via Facebook, Twitter, Pinterest of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief. Dan blijf je op de hoogte van acties, nieuws en aanbiedingen!

 

Met vriendelijke groet,